Noutăți

 • Comandamentul Multinațional de Divizie Sud – Est monitorizează îndeaproape pandemia globală de coronavirus

  Data publicării: 03/24/2020
  Comandamentul Multinațional de Divizie Sud – Est monitorizează îndeaproape pandemia globală de coronavirus. Facem eforturi pentru a ridica nivelul de conștientizare în rândurile personalului comandamentului și a societății civile. Medicii militari ai Comandamentului rămân vigilenți și monitorizează orice impact potențial asupra personalului. Pentru a asigura siguranța personalului și a vizitatorilor, HQ MND-SE a luat, de asemenea, măsuri preventive la sediul...(mai mult)
 • Suntem în căutarea unui WEB Developer și a unui WEB Designer

  Data publicării: 01/30/2020
  Ați absolvit recent și așteptați cu nerăbdare să câștigați experiență în domeniul Web/Grafic Design ? O oportunitate inedită este aceea de a lucra în cadrul unui comandament NATO în București, România. Suntem în căutarea unui WEB Developer și a unui WEB Designer , care să se alăture echipei noastre, ca stagiari, pentru o perioadă de 6 luni. Termenul limită pentru...(mai mult)
 • Militarii HQ MND-SE au participat la parada de 1 decembrie

  Data publicării: 12/03/2019
  BUCUREȘTI, România – Pentru al 4-lea an consecutiv, militarii Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est au avut onoarea de a participa la Parada Militară organizată cu prilejul Zilei Naționale a României, pe 1 decembrie. Pentru fiecare militar a fost nu doar o mare onoare, ci și o foarte mare responsabilitate de a reprezenta cele 14 state contributoare cu trupe în acest...(mai mult)
 • Preşedintele Comitetului Militar al NATO în vizită la HQ MND-SE

  Data publicării: 09/10/2019
  BUCUREȘTI, România - Președintele Comitetului Militar al NATO, Generalul Sir Stuart Peach, a vizitat Comandamentul Multinaţional de Divizie Sud-Est pentru a discuta rolul acestui comandament în cadrul misiunii Alianţei de apărare şi descurajare. Ofiţerul care ocupă cea mai înaltă funcție militară în NATO a analizat alături de Comandantul HQ MND-SE, General-maior Iulian Berdilă, modalitatea în care acest comandament poate sprijini...(mai mult)
 • HQ MND-SE a sărbătorit 4 ani de la înființare

  Data publicării: 09/03/2019
  BUCUREȘTI, România – La 1 septembrie 2019, Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est a sărbătorit 4 ani de la înființare. În semn de apreciere pentru țările care contribuie cu personal la această structură multinațională NATO, a fost organizată Ceremonia de arborare a steagurilor și intonarea imnurilor naționale. Alături de personalul comandamentului, au fost invitați atașați militari din țările contributoare, reprezentanți ai...(mai mult)