Noutăți

 • Suntem în căutarea unui WEB Developer și a unui WEB Designer

  Data publicării: 01/30/2020
  Ați absolvit recent și așteptați cu nerăbdare să câștigați experiență în domeniul Web/Grafic Design ? O oportunitate inedită este aceea de a lucra în cadrul unui comandament NATO în București, România. Suntem în căutarea unui WEB Developer și a unui WEB Designer , care să se alăture echipei noastre, ca stagiari, pentru o perioadă de 6 luni. Termenul limită pentru...(mai mult)
 • Militarii HQ MND-SE au participat la parada de 1 decembrie

  Data publicării: 12/03/2019
  BUCUREȘTI, România – Pentru al 4-lea an consecutiv, militarii Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est au avut onoarea de a participa la Parada Militară organizată cu prilejul Zilei Naționale a României, pe 1 decembrie. Pentru fiecare militar a fost nu doar o mare onoare, ci și o foarte mare responsabilitate de a reprezenta cele 14 state contributoare cu trupe în acest...(mai mult)
 • Preşedintele Comitetului Militar al NATO în vizită la HQ MND-SE

  Data publicării: 09/10/2019
  BUCUREȘTI, România - Președintele Comitetului Militar al NATO, Generalul Sir Stuart Peach, a vizitat Comandamentul Multinaţional de Divizie Sud-Est pentru a discuta rolul acestui comandament în cadrul misiunii Alianţei de apărare şi descurajare. Ofiţerul care ocupă cea mai înaltă funcție militară în NATO a analizat alături de Comandantul HQ MND-SE, General-maior Iulian Berdilă, modalitatea în care acest comandament poate sprijini...(mai mult)
 • HQ MND-SE a sărbătorit 4 ani de la înființare

  Data publicării: 09/03/2019
  BUCUREȘTI, România – La 1 septembrie 2019, Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est a sărbătorit 4 ani de la înființare. În semn de apreciere pentru țările care contribuie cu personal la această structură multinațională NATO, a fost organizată Ceremonia de arborare a steagurilor și intonarea imnurilor naționale. Alături de personalul comandamentului, au fost invitați atașați militari din țările contributoare, reprezentanți ai...(mai mult)
 • Schimbarea comenzii la HQ MND-SE

  Data publicării: 08/21/2019
  BUCUREȘTI, România - Schimbarea comenzii la Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est. Generalul-maior Daniel Petrescu, comandantul HQ MND-SE din august 2017, a fost înaintat la gradul de General-locotenent și a predat comanda Generalului-maior Iulian Berdilă. La ceremonia solemnă, desfășurată la sediul acestui comandament NATO, a participat și șeful Statului Major al Apărării, Generalul Nicolae Ionel Ciucă. El i-a felicitat cei doi...(mai mult)