Locțiitorul șefului de stat major pentru sprijin de la Comandamentul Forțelor Napoli (JFC Napoli) a vizitat HQ MND-SE

Data publicării: 
07/16/2019

BUCUREȘTI, Romania – General-maior Werner Josef Haumann, locțiitorului șefului de stat major pentru sprijin de la Comandamentul Aliat Întrunit din Napoli, Italia  (JFC Napoli), a vizitat Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est (HQ MND-SE). Pe parcursul vizitei sale, generalului-maior Haumann i-au fost prezentate realizările și activitățile viitoare ale acestei structuri NATO dar și contribuția comandamentului la exercițiul multinațional Saber Guardian 2019.

„Apreciez progresul realizat de acest comandament într-un timp atât de scurt. Sunt plăcut surprins de ceea ce am văzut. Sunteți pe drumul cel bun și sunteți un adevărat exemplu. Colaborăm foarte bine împreună și sunt sigur că așa va fi și în viitor” a declarat general-maior Werner Josef Haumann la finalul vizitei.

Vizita aceasta face parte din procesul continuu de cooperare dintre HQ MND-SE și JFC Napoli. Pe parcursul șederii sale în România, general-maior Haumann a mai vizitat și Unitatea de Integrare a Forțelor NATO - România (NFIU Romania), unitate subordonată HQ MND-SE.