Locţiitorul LANDCOM vizitează HQ MND-SE

Data publicării: 
06/01/2019

BUCUREȘTI, România – Noul locțiitor al comandantului Comandamentului Forțelor Aliate Terestre, LANDCOM, generalul-locotenent Richard Cripwell, i-a vizitat, în teren, pe militarii Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est (HQ MND-SE).

 Vizita a reprezentat o bună ocazie pentru distinsul oaspete de a-i observa pe militarii HQ MND-SE în condiții reale, în mijlocul ultimelor pregătiri pentru exercițiul SABER GUARDIAN 2019. După ce i-a inspectat pe militari și întreaga bază, generalul-locotenent Richard Cripwell a fost informat despre realizările și activitățile viitoare ale acestei structuri NATO și contribuția importantă a Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est la postura NATO de descurajare pe flancul sud-estic al Alianței.

 "Vă mulțumesc pentru șansa de a vizita acest comandament extraordinar și de a observa personal capacitatea și ambiția unei grupe de comandă extrem de profesioniste! Vă doresc toate cele bune și realizări importante pe viitor!", a declarat generalul-locotenent Richard Cripwell la finalul vizitei sale.