Primul Târg caritabil organizat de HQ MND-SE Social Club

Data publicării: 
11/20/2018

București, ROMÂNIA - ”Eu singur nu pot schimba lumea, dar pot să schimb lumea unei persoane”. Acesta a fost motto-ul primei ediții a Târgului Caritabil, organizat de HQ MND-SE Social Club la sediul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est, cu scopul de a strânge bani pentru copiii de la centrul „Cireșarii” din București.

Doamnele și domnișoarele din acest comandament NATO, atât militari, cât și civili, precum și unele soții ale militarilor au făcut plăcinte tradiționale, prăjituri, turtă dulce, tort, dulcețuri și ale dulciuri de casă și chiar sarmale cu mămăligă. Ele au confecționat tot felul de decorațiuni de Crăciun, globuri, felicitări, jucării și lumânări. Au fost zeci de produse variind de la cadouri speciale cum ar fi picturile de pânză sau aranjamentele florale realizate manual până la vin spaniol, rachiu bulgăresc, palincă românească sau suc natural de mere și de pere. Încasările de la Târgul Caritabil au depășit suma de 5.900 de lei. La acest eveniment plin de bucurie au fost invitați și reprezentanți ai Unității de Integrare a forțelor NATO (NFIU ROU), inclusiv soția locțiitorului comandantului, care a fabricat și ea produse de Crăciun.

Organizatorii au pregătit un colț cu cafea și sucuri naturale, oferite gratuit vizitatorilor, pe care i-au încurajat să cumpere cât mai multe bunătăți și să se simtă bine împreună câteva ore. Dar cel mai important, organizatorii târgului i-au invitat pe toți participanții să fie foarte generoși, deoarece toți banii adunați vor fi folosiți pentru cumpărarea de cadouri de Crăciun pentru copiii din centrul "Cireșarii" din București.

Târgul Caritabil s-a bucurat de un succes extraordinar nu numai pentru că toate produsele s-au vândut în doar 45 de minute (evenimentul ar fi trebuit să dureze două ore), dar mai ales datorită faptului că toată lumea s-a implicat activ, dăruind timp, bani, produse și foarte multe emoții pozitive. Doamnele și domnișoarele din comandament s-au întrecut pe sine în pregătirea celor mai bune dulciuri și celor mai frumoase decorațiuni de Crăciun.