Cei patru magnifici de la HQ MND-SE

Data publicării: 
10/01/2018

BUCUREȘTI, România – 4 ofițeri din cadrul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est (HQ MND-SE) au fost acceptați la cursurile Masterului de Comandă, organizat de Universitatea Națională de Apărare (UNAp). Este vorba despre maior Robert-Gabriel Goia, maior Cristina Iorgulescu, maior Bogdan-Iulian Muraru și căpitan George-Ion Toroi. Cei 4 ofițeri și-au desfășurat activitatea în poziții cheie ale comandamentului, fapt ce le-a permis să acumuleze experiența și cunoștințele necesare pentru a promova cu ușurință dificilul examen. Activitatea și expertiza lor au fost de mare ajutor echipei comandamentului și s-au făcut observate mai ales în timpul exercițiilor internaționale la care au luat parte. De asemenea, arta de a conduce și prietenia celor 4 militari model au fost remarcate în procesele de planificare și execuție a misiunilor care le-au fost încredințate.

„Sunt mândru de voi pentru că ați făcut o treabă foarte bună. Voi nu ați luat examenele întâmplător. Vă mulțumesc, vă urez succes și sunt sigur că plecați la Masterul de Comandă de la Universitatea Națională de Apărare cu foarte multă experiență acumulată în cadrul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est”. Acestea sunt cuvintele comandantului HQ MND-SE, adresate celor patru ofițeri admiși la UNAp.

Pentru dedicarea și activitatea lor în cadrul comandamentului, grupa de comandă i-a răsplătit pe cei 4 masteranzi cu Diploma de apreciere și cu o amintire de suflet, insigna HQ MND-SE.