„Săptămâna de Socializare” ne-a consolidat spiritul de echipă

Data publicării: 
06/28/2018

BUCUREȘTI, România – „Săptămâna de socializare” a fost un prilej excelent ca echipa Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est (HQ MND-SE) să se cunoască mai bine. Lucrăm și ne antrenăm împreună, învățăm unii de alții în acest mediu multinațional și, uneori, tot împreună ne și distrăm. În timpul „Săptămânii de Socializare”, organizată între 25 și 29 iunie, personalul HQ MND-SE a participat la activități culturale, competiții sportive sau  vizite la obiective turistice. Echipa comandamentului a folosit acest prilej pentru a se întâlni și în afara locului de muncă, într-un cadru informal, împreună cu familiile lor. Unii au ales să viziteze muzee sau parcuri, alții să exploreze împrejurimile Bucureștiului sau Valea Prahovei, în ciuda vremii capricioase.

Una dintre zile a fost rezervată activităților sportive. S-a aprins grătarul, ne-am bucurat de compania colegilor și a familiior lor, ne-am cunoscut mai bine unii pe alții, am descoperit pasiuni și hobby-uri comune, iar copiii s-au împrietenit rapid. Imediat ce ploaia s-a oprit, s-a dat startul jocurilor sportive.

Concursul de aruncări la coșul de baschet a atras atenția tuturor și a fost de departe cel mai plin de entuziasm și pasiune. „Ne-am susținut colegii din tot sufletul, ne-am bucurat pentru reușitele lor sau ne-am întristat când mingea a ocolit coșul”, a declarat un suporter. Cele mai multe aplauze le-a primit una dintre concurente, Cristina, care s-a clasat pe locul doi.

Un alt concurs sportiv care a atras multă pasiune a fost cel de fotbal, în care echipa înfrântă a fost obligată să facă flotări. „În final, toți suntem câștigători fiindcă am putut să ne cunoaștem colegii mai bine, am făcut mișcare, ne-am dezvoltat spiritul de echipă și ne-am și distrat”, a declarat unul dintre membrii echipei care a pierdut.

„Săptămâna de socializare” a fost nu numai o ocazie extraordinară de relaxare, ci și un bun prilej de rememorare a reușitelor profesionale de până acum și de încărcare a bateriilor pentru provocările viitoare.