Eveniment special de Crăciun la sediul HQ MND-SE

Data publicării: 
12/07/2016

BUCUREȘTI, România – Personalul din cadrul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est (HQ MND-SE) și al Unității de Integrare a Forțelor NATO (NFIU ROU) a organizat un eveniment social special în București, la 7 decembrie 2016.

Acest eveniment a oferit o deosebită oportunitate de a promova coeziunea între toate țările contributoare cu personal la HQ MND-SE, prin promovarea diversității culturale în scopul de a realiza o cât mai bună înțelegere și armonie în rândul întregului personal. Deoarece considerăm bunăstarea familiilor noastre una din principalele priorități, prezența acestora la eveniment facilitează integrarea lor în familia extinsă a comandamentului.

Programul a fost organizat în detaliu, cu un număr mare de evenimente. Participanții au prezentat informații despre țările de proveniență, moment în care colegii noștri din Statele Unite ale Americii au reamintit de aniversarea Pearl Harbour, care se serbează de asemenea pe data de 7 decembrie.

Dupa ce au fost serviți cu Paella și Sangria, produse oferite de către dl Sorin Barbu, proprietarul unui restaurant spaniol din București, personalul HQ a organizat standuri unde puteai obține o gamă largă de informații puse la dispoziție de reprezentanții fiecărui stat contributor.

Departe de a fi încheiată acestă zi și datorită faptului că suntem atât de aproape de sărbătorile de Crăciun, colindele nu au putut să lipsească. Prin urmare, oamenii au fost încântați de fanfara militară, precum și de către Corul românesc"Nostalgia". Ulterior, personalul a servit o cină specială cu mâncăruri internaționale oferite de către fiecare țară participantă la HQ MND-SE.

Ziua s-a încheiat cu o notă de încântare în special pentru cei mici, aprinderea becurilor de Crăciun.